Valmistamme rahtityönä suoraan asiakkaalle laadukkaat tuotteet riistalihasta, esimerkiksi hirvestä ja peurasta.
Tuo riistalihasi meille, nouda ja herkuttele myöhemmin! Me jalostamme lihat valmiiseen muotoon, valmistamme riistastasi:
- Grillimakkarat
- Wurstit
- Palvilihat
- Säilykkeet 400 g:n purkkeihin
- Jauhelihat
Tarkastamattomien lihojen vastaanotto ja nouto rahtipuolen ovesta maanantaista perjantaihin kello 7.00-15.30. Voit tuoda lihat jalostettavaksi ilman ennakkoilmoitusta!
Rahtityöosaston suora puhelinnumero: 046-9221104
Rahtityöhinnasto 1.10.2024 alkaen (sis. alv) :
Lihan leikkaus:
- Hirven ja naudan luuttomaksi leikkaus 1,80 €/kg
- Peuran luuttomaksi leikkaus 2,20 €/kg
- Lampaan, kauriin ja peuranvasan paloittelu ja luuttomaksi leikkaus (alle 25kg) 45€/kpl
- Possun paloittelu 45 €/puolikas
Lihan jalostus:
- Lihan jauhatus 1,90 €/kg
- Palvaus
- Lihan ruiskusuolaus ja palvaus 5,00 €/kg
- Lihan verkotus + suolaus + palvaus 5,50 €/kg
- Lihan leikkaus + verkotus + suolaus + palvaus 6,50 €/kg
- Säilykkeen valmistus, 400g/purkki (easy open) 3,40 €/prk
- Makkaran valmistus (grillipätkä, lenkki, wursti) 4,20 €/kg
- Nakin valmistus
- Kollageenisuoli 5,00 €/kg
- Luonnonsuoli 6,00 €/kg
- Tyhjiöpakkaus 1,90 €/kg
- Makkaraan ja säilykkeeseen lisättävä sianliha 4,20 €/lisätty kg
- Makkaraan lisättävä juusto
- Kermajuusto 7,50 €/lisätty kg
- Aurajuusto 20,00 €/lisätty kg
Makkaroissa ja säilykkeissä minimi lihamäärä 15kg/tuote!