Jämin Rahtipalvi Oy

Valmistamme suussa sulavat lihatuotteet vuosien kokemuksella. Jalostamme suomalaisesta lihasta tuorelihat, palvit, makkarat ja leikkeleet.

Toimimme Jämijärvellä, Moision teollisuusalueella.
Tehtaanmyymälämme palvelee ma - pe klo 9.00 - 17.00

Ajankohtaista:

  • Koronavirus ei ainakaan toistaiseksi vaikuta aukioloihin, sekä tehtaanmyymälä että rahtityöt palvelevat täysin normaaliin tapaan!
  • Voit tehdä tilauksen tehtaanmyymälän ostoksistasi etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla, ja noutaa valmiit ostoksesi myöhemmin tehtaanmyymälästä. Tilauksesi voit soittaa numeroon 010-3263400 tai lähettää sähköpostina osoitteeseen jamin@rahtipalvi.fi. Sähköpostitilauksista saat kuittauksen, kun tilauksesi on vastaanotettu.

  • Rahtityönä tehtävien makkaroiden ja säilykkeiden valmistus jatkuu myös kevään aikana normaalisti, lihoja otetaan vastaan jokaisena arkipäivänä. Lisätietoa ja rahtityöhinnaston löydät TÄÄLTÄ

Tuotteet

Kaikki tuotteemme on valmistettu täysin kotimaisesta, lähialueella tuotetusta sian- ja naudanlihasta.

Valikoimastamme löytyy laaja kattaus erilaisia A-luokan ruoka- ja grillimakkaroita, palveja sekä leikkeleitä, unohtamatta sesonkituotteita ja juhlapöydän herkkuja.

 

Tehtaanmyymälä

Tuotantotilojemme yhteydessä toimivasta tehtaanmyymälästä on saatavilla koko tuotevalikoimamme ja sesongin herkut tuoreimmillaan. Tiskistä löydät niin tuorelihat, makkarat kuin leikkeleetkin. Akuuttia nälkää helpottaa herkullinen höyrymakkara ja perjantaisin hyllyssä on myös tuoreita lähileipomon tuotteita.

Riista- ja rahtityöt

Valmistamme rahtityönä suoraan asiakkaalle laadukkaat palvit, makkarat ja säilykkeet riistalihasta, esimerkiksi hirvestä ja peurasta. Lisätietoa ja rahtityöhinnaston löydät TÄÄLTÄ

Rahtitöiden vastaanotto ja nouto palvelee Ma-Pe 7.00-15.30

Oiva-raporttimme löydät täältä.