Jämin Rahtipalvi Oy

Valmistamme suussa sulavat lihatuotteet vuosien kokemuksella. Jalostamme suomalaisesta lihasta tuorelihat, palvit, makkarat ja leikkeleet.

Toimimme Jämijärvellä, Moision teollisuusalueella.
Tehtaanmyymälämme palvelee Ma-Pe klo 9-17.

Ajankohtaista:

  • Voit tehdä tilauksen tehtaanmyymälän ostoksistasi etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla, ja noutaa valmiit ostoksesi myöhemmin tehtaanmyymälästä. Tilauksesi voit soittaa numeroon 010-3263400 tai lähettää sähköpostina osoitteeseen jamin@rahtipalvi.fi. Sähköpostitilauksista saat kuittauksen, kun tilauksesi on vastaanotettu. Myös verkkokaupasta voit tilata ostoksesi myymälästä noudettavaksi. 
  • Verkkokauppamme löydät osoitteesta https://jamin-rahtipalvi.vilkas.shop/

  • Rahtityönä tehtävien makkaroiden valmistus jatkuu normaaliin tapaan myös kesän ajan. Lihoja otetaan vastaan jokaisena arkipäivänä klo 9-15.30. Lisätietoa ja rahtityöhinnaston löydät TÄÄLTÄ

Tuotteet

Kaikki tuotteemme on valmistettu täysin kotimaisesta, lähialueella tuotetusta sian- ja naudanlihasta.

Valikoimastamme löytyy laaja kattaus erilaisia A-luokan ruoka- ja grillimakkaroita, palveja sekä leikkeleitä, unohtamatta sesonkituotteita ja juhlapöydän herkkuja.

 

Tehtaanmyymälä

Tuotantotilojemme yhteydessä toimivasta tehtaanmyymälästä on saatavilla koko tuotevalikoimamme ja sesongin herkut tuoreimmillaan. Tiskistä löydät niin tuorelihat, makkarat kuin leikkeleetkin. Akuuttia nälkää helpottaa herkullinen höyrymakkara ja perjantaisin hyllyssä on myös tuoreita lähileipomon tuotteita.

Tehtaanmyymälämme palvelee Ma-Pe klo 9-17.

Verkkokauppa

Rahtipalvin upouusi VERKKOKAUPPA on nyt avattu! 

Verkkokaupan valikoimasta löydät suosituimmat tuotteemme, ja mikä parasta, ostokset voidaan kuljettaa
suoraan asiakkaan toivomaan osoitteeseen. Tänä kesänä grilliherkut on siis mahdollista saada vaikka suoraan mökkigrilliin toimitettuna!

Kotiinkuljetuksesta ei peritä minkäänlaista toimitusmaksua! Minimitilaus kotiinkuljetuksissa on 20€. Kotiinkuljetuspalvelu on käytössä ensivaiheessa rajatulla alueella Jämijärven lähikunnissa, mutta sekä toimitusaluetta että tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan mahdollisimman pian. Tilauksen voi noutaa myös tehtaanmyymälästämme.

Tutustu verkkokaupan valikoimaan, toimitusalueisiin ja -aikatauluihin osoitteessa https://jamin-rahtipalvi.vilkas.shop/ ja tee tilauksesi pikimmiten!

 

Rahtityöt

Valmistamme rahtityönä suoraan asiakkaalle laadukkaat palvit, makkarat ja säilykkeet riistalihasta, esimerkiksi hirvestä ja peurasta. Lisätietoa ja rahtityöhinnaston löydät TÄÄLTÄ

Rahtitöiden vastaanotto ja nouto palvelee Ma-Pe 7.00-15.30

Oiva-raporttimme löydät täältä.